Nasynchronisatie- & stem regie

Sinds 2007 is Lotte werkzaam als nasynchronisatie regisseuse en werkt ze met zeer ervaren en minder ervaren stemacteurs (ook kinderen) aan verschillende cartoons en tv series. Belangrijk daarbij zijn de geloofwaardigheid, het behoud van een goede dialoog terwijl iedereen individueel inspreekt en of het beeld klopt met wat je hoort. Naast dit alles zorgt Lotte bovenal voor een goede en veilige sfeer in de studio, zodat iedereen alles durft te geven en zo het beste in zichzelf naar boven haalt.

Voice-over coaching

voor radio- & tv commercials, documentaires, films etc.

Lotte spreekt zelf al sinds begin 2003 zeer uitlopende projecten in en deze ervaring gecombineerd met haar regie ervaring in de nasynchronisatie wereld, zorgen voor een zeer goede aanvulling bij bovenstaande opdrachten. Lotte maakt makkelijk en snel de vertaalslag van de wens van de opdrachtgever naar heldere inspreekinstructies voor de voice-over. Waardoor iedereen tevreden de studio verlaat!

Begeleiding

en desgewenst demo opnames voor nieuwe stemmen.

Lotte begeleidt en coacht al jaren beginnende acteurs in het stemmen vak. Dit doet ze vol enthousiasme, eerlijkheid en betrokkenheid.