Lotte Horlings

Voice-over coach | www.lottehorlings.nl

Als voice-over merk ik bij het inspreken van radio- & tv commercials dat er regelmatig behoefte is aan een voice-over coach die de vertaling kan maken van de wens van de opdrachtgever naar duidelijke instructies aan de voice-over. Omdat ik beide velden zeer goed ken, met mijn jarenlange ervaring als inspreker en als regisseur/coach, gecombineerd met mijn enthousiasme en talent om de inspreker op hun gemak te laten voelen, bent u bij mij aan het juiste adres voor uw voice-over coaching.

Als voice-over coach regisseer ik al jaren de nasynchronisatie van ervaren en minder ervaren stemacteurs in tv-series en tekenfilms of in commercials en documentaires.
Ik vind het ook geweldig om juist onervaren sprekers te begeleiden. Zo heb ik eind 2016 een documentaire maker, die nog nooit voor de microfoon had gezeten, geholpen met de voice-overs voor zijn documentaire. Wat een uitdaging en wat een te gek resultaat!
Daarnaast werk ik ook heel graag met kinderen. Ik heb enorm veel ervaring met het regisseren van kinderen in tv series of met zang. Maar zeker bij commercial opnames wordt de regie voor kinderen weleens over het hoofd gezien, terwijl ik juist die talentvolle kinderen voor wie het allemaal soms nog zo nieuw is, graag begeleid en op hun gemak stel in de studio.

Ook word ik regelmatig benaderd door beginnende stemacteurs/voice-overs die ik met plezier een boel kan leren en diverse handvatten kan aanreiken.